rocksztar_leszek_mama_3x35_csopogne_a_bugyi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rocksztarleszekmama.blog.hu/api/trackback/id/tr734563071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Go Jóska 2012.06.14. 01:46:56

Azért pár programnyelvet legalább névről ismerni nem igényel hatalmas kockaságot; semmi nemindokolja, hogy Imikének ennyire leessen az álla! De a programozó karaktere is nagyon el van túlozva, ennyire nem kéne örökszűznek beállítani, hogy annyit sem tud a nőkről, mint Imike a programozásról!
Ha valaki egész nap a gép előtt ül (akkor hogy tud egy kocsma törzsvendége lenni?), akkor csaja valószínűleg nem lesz, de annyi információ ráragad a netről is, hogy ne lehessen ennyire könnyen hülyére venni. Kivéve, hogyha nemcsak kocka, de hülye is, és/vagy még nagyon fiatal (<16, akkor viszont megintcsak mit keres a kocsmában?), akkor viszont nem valószínű, hogy annyira értene a programozáshoz.

Zann 2012.06.14. 14:04:52

@Go Jóska:
Szerintem ez egy képregény.
Egy olyan képregény amiben figyelmen kívül hagytál pár apróságot.
Inkább ne elemzed! Csak élvezd. :)
És fogadd el; a túlzás, és kisarkítás is csak eszköz, ami felkelti a figyelmet, és rámutat igazságokra szórakoztatva.
süti beállítások módosítása