Félidő

 2011.05.30. 08:00

Kedves Rocksztár leszek, Mama! olvasók!

Elérkeztünk az első széria feléhez, ideje újra beköszönni. Nagyon szépen köszönöm, hogy látogatjátok és olvassátok Johnny és az Ócskavas történeteit. Szeretném megköszönni a sok-sok lájkot és a kommenteket, tartsátok meg jó szokásotokat!

Egyúttal egy kis pályázatot is szeretnék hirdetni. Küldjetek be saját alkotásokat, ez lehet egy mezei rajz, vagy poszter, akár képregény is. A lényeg, hogy kapcsolódjon a Rocksztár leszek, Mamához! A képeket jpg, png vagy gif formátumban küldhetitek, és lehetőleg minél nagyobb felbontásban készüljenek. Minden beérkezett pályamű kikerül a blogra, előreláthatólag szeptemberben. A fan-artok beküldési határideje augusztus 1. és a rocksztarleszekmama[kukac]gmail[pont]com-ra küldhetitek be őket, névvel vagy művésznévvel ellátva. Úgyhogy ragadjatok ceruzát és fotosoppot, aztán jöhetnek a vagányabbnál vagányabb rajzok, crossoverek, poszterek, képregények! A legtöbb lájkot begyűjtő alkotás egy Rocksztár leszek, Mama! képregényes kiadást zsákol be, de erről majd később beszélünk...

A sztori június 6-án, hétfőn folytatódik!

Üdv,

A szerző

Ui.: Ezt a posztert én készítettem, egy szerény személyem által igen kedvelt japán képregény/rajzfilm nyomán. Ki lesz az első, aki felismeri?

süti beállítások módosítása