Mint azt bizonyára észrevettétek, tegnap lezárult az első széria. Nagyon örülök, hogy ilyen sokan olvassátok és kedvelitek az Ócskavas karrierjének alakulását. Számomra ez tényleg jó érzés. :) Köszönöm szépen, igyekezni fogok a bizalmatokat megszolgálni a jövőben is.

Most egy kis pihenő következne, de nem maradunk frissítés nélkül. A következő héten a beérkezett pályamunkák fognak kijönni, és mivel pont hét darabról van szó, így minden napra jut egy. A pályaművek kikerülnek a facebook csoportban egy külön albumba is, és az ott leadott szavazatok (like-ok) alapján a legtöbbet begyűjtő alkotó egy Rocksztár leszek, Mama! pólóval és egy Rocksztár képregénnyel gazdagodik majd (amiről majd később lesz még szó).

Fontos, hogy minden alkotásnak csak a saját napján begyűjtött lájkjait veszem figyelembe. Szerintem ez így fair, ha már nem egyszerre, hanem külön-külön posztolom őket. A pályázat lefutása után újabb Rocksztár képregények következnek, amelyek az utóbbi hetekben jelentek meg a Rockélet (www.rockelet.hu) magazin hasábjain. Mindezek után jön a következő széria, amiből hamarosan ízelítőt is láthattok!

Szóval, Johnny, Eki, Imike, Klárika és Zátony nevében is szeretném még egyszer megköszönni a figyelmeteket. Maradjatok vonalban továbbra is!

üdv,

Németh András

Rocksztár leszek, Mama! - 1x55

 2011.08.05. 13:00

 

Rocksztár leszek, Mama! - 1x54

 2011.08.05. 08:00

 

Rocksztár leszek, Mama! - 1x53

 2011.08.03. 08:00

 

Rocksztár leszek, Mama! - 1x52

 2011.08.01. 08:00

 

süti beállítások módosítása