Add tovább a mosolyt

 2012.09.09. 22:04

Kedves Rocksztár olvasók!

 

Képregényt olvasni menő. Ezt nektek természetesen nem kell magyarázni, de ha valaki az ellenkezőjét állítja, hát térítsétek észhez.

Képregényt csinálni legalább annyira menő, mint olvasni. A visszajelzések nagyon tudják pörgetni a szerzőt, az olvasótábor gyarapodása szintén nem egy kellemetlen dolog.

A Rocksztár leszek, Mama! webképregény másfél évvel ezelőtt, 2011 márciusában indult útjára. Nagyon sok munkám volt benne eddig, van benne most, és lesz még benne ezután is. Ahogy sok örömöm is. Nemcsak az elkészítésében, a reakciókban, az olvasói levelekben is.

A Rocksztár egy online elérhető, szórakoztató(nak szánt) tartalom, amiért nem kell fizetni. A jövőben sem kell majd érte fizetni. Amiért fizetni lehet, az az a 2012 májusában megjelent gyűjteményes kötet, ami felöleli a Rocksztár leszek, Mama első két szériáját extra epizódokkal és más exkluzív tartalommal, és kézzel fogható, fizikai formában, színes és szagos igazi képregényes kollekcióként lapozható és olvasható. És nem mellesleg baromi jól néz ki.

Nem azt kérem, hogy vedd meg magadnak a kötetet. Azt kérem, hogy vedd meg másnak. Vedd meg a barátodnak, barátnődnek, zenész vagy rajzos haverodnak. Ha megveszed és másnak ajándékozod, segítesz az adok-kapok kör teljessé válásában, a Rocksztár olvasói hálózat bővítésében, és a szerző és a kiadó pénz- és időbeli befektetésében. Egy ajándék, egy kedves gesztus, és teljesen megváltozik a kapcsolatotok. Nézzetek meg engem, a Rocksztár egy gesztus részemről, és cserébe a képregény szeretve van. Nekem ez jelenti a a legtöbbet.

Én csak egy üzenetet szerettem volna most közvetíteni: ha szereted a képregényt annyira, hogy támogatni akarod a benne rejlő munkát, akkor add tovább a mosolyt; ajándékozz Rocksztár könyvet.

Szeretném, ha lenne majd második könyv, és harmadik és így tovább. Szeretném tartani a tempót, beosztani ügyesen a szabadidőmet, rengeteg vadabbnál vadabb tervem van a Rocksztár világgal. Szeretném, ha továbbra is szeretnétek. Sokat kell tennem érte.

És ha akarsz, tudsz nekem segíteni. Add tovább a mosolyt.

Üdvözlettel,

A szerző

süti beállítások módosítása