Kedves olvasók!

Be kell vallanom, hogy az utóbbi években kissé feszített tempót diktáltam önmagamnak a Rocksztár leszek, mama! képregényt illetően. Ennek persze meg is lett az eredménye, hiszen rengeteg kedves olvasóval lettem gazdagabb, jó érzés tudni azt, hogy Johnny és az Ócskavas kalandjai ilyen népszerűségnek örvendenek.

Szeretem a képregényemet. Szeretném hinni azt, hogy tudok jobbnál jobb és viccesebbnél viccesebb képsorokat csinálni, hogy ez a kis képzeletbeli underground sok-sok új szereplővel bővíthető, és hogy az Ócskavas igen komoly pályát futhat be a szívünkben.

Nem szeretném, ha a napi kényszer rányomná a bélyegét a minőségre. Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a következő széria minden eddiginél szórakoztatóbb legyen, hogy mindenki azt mondhassa, hogy ez igen, na ezért érdemes volt várni.

Ezért hoztam meg azt a döntést, hogy szünetet tartok a képregényben. A következő - szám szerint az ötödik - sorozat 2013. szeptember 1-én fog indulni. És megígérem, hogy imádni fogjátok.

Minden hozzászólás, minden bátorítás és minden kritika segít a képregény folytatásában. De a legtöbbet azzal segítetek, ha megveszitek az első könyvet, amely meg fogja nyitni a kaput a következők előtt.

És hogy egy jó hírrel is szolgáljak, kövessétek a facebook oldalt, ugyanis az első két sorozat újraközlése következik 2013. április 1-től! Remek alkalom a később becsatlakozóknak, hogy az elejétől megismerhessék a képregényt, és a régi rajongóknak, hogy újraolvashassák a régi epizódokat.

Megértéseteket köszönöm, hálás vagyok mindenkinek! Maradjatok velem!

Baráti üdvözlettel,

A szerző

Nos hát, ma itt tartunk.

Két évvel ezelőtt indítottam "Rocksztár leszek, Mama!" címmel a webképregényemet. Bíztam a sikerében, és néha hajlamos vagyok azt hinni, hogy jó az, amit csinálok. Örömömre szolgál, hogy egyre gyűlnek a kedvelések, a lelkes olvasók, a jópofa kommentek, és hogy velem együtt szeretitek a képregényt.

Ma érkezik el a pillanat, hogy a virtuális zenekar végre testet ölt. Hogy hallani fogjátok Johnny hangját és basszusjátékát, Eki csörömpölését, Imike és Csipesz virtuóz gitárszólóit. Három dal készült el, kíváncsi vagyok a fogadtatására. Estére már érdemes lesz csekkolni a YouTube csatornát: http://www.youtube.com/user/ocskavasofficial

A képregényt tekintve pedig befejeződött a negyedik széria. Elég szoros volt ez a két év, egy apró szünetet fogunk most tartani, de csak azért, hogy újult erővel vághassak bele a soron következő ötödik fejezetbe.

Szóval, örülök, hogy velem vagytok, maradjatok vonalban, hamarosan folytatjuk!

A szerző

ocskavas_rocksztar_leszek_mama_borito.jpg

rocksztar_leszek_mama_4x60_rocksztar_leszek_mama.jpg