Hírek

 2011.06.19. 08:00

Kedves Rocksztár leszek, Mama! olvasók!

Sikerült megegyeznem egy magazinnal, ahol minden megjelenéskor új képregényt közölnek a Rocksztárból. Ez az újság pedig nem más, mint a kéthetente megjelenő, ingyenes rockzenei programmagazin, a Rockélet! Online is megtekinthető mindig a legfrissebb szám!

Készült velem a Rocksztárral kapcsolatban egy rövid interjú, a riporter a Magyar Képregény Szövetség egyik oszlopos tagja, Bayer Antal szerkesztő. Az írást a szerkesztő saját blogján tudjátok megtekinteni: Nero Blanco blogja.

És hogy az Ócskavas legénysége sem maradjon le ebben a trendi világban, elkészült a képregény saját közösségi oldala, ezentúl a legfrissebb hírekről onnan lehet értesülni. Ide kattintva tudtok csatlakozni: Rocksztár leszek, Mama! facebook oldala

Jövő hétfőn folytatjuk! Üdv,

a szerző

A bejegyzés trackback címe:

https://rocksztarleszekmama.blog.hu/api/trackback/id/tr242993079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása