Kedves olvasók!

Be kell vallanom, hogy az utóbbi években kissé feszített tempót diktáltam önmagamnak a Rocksztár leszek, mama! képregényt illetően. Ennek persze meg is lett az eredménye, hiszen rengeteg kedves olvasóval lettem gazdagabb, jó érzés tudni azt, hogy Johnny és az Ócskavas kalandjai ilyen népszerűségnek örvendenek.

Szeretem a képregényemet. Szeretném hinni azt, hogy tudok jobbnál jobb és viccesebbnél viccesebb képsorokat csinálni, hogy ez a kis képzeletbeli underground sok-sok új szereplővel bővíthető, és hogy az Ócskavas igen komoly pályát futhat be a szívünkben.

Nem szeretném, ha a napi kényszer rányomná a bélyegét a minőségre. Azt a célt tűztem ki magamnak, hogy a következő széria minden eddiginél szórakoztatóbb legyen, hogy mindenki azt mondhassa, hogy ez igen, na ezért érdemes volt várni.

Ezért hoztam meg azt a döntést, hogy szünetet tartok a képregényben. A következő - szám szerint az ötödik - sorozat 2013. szeptember 1-én fog indulni. És megígérem, hogy imádni fogjátok.

Minden hozzászólás, minden bátorítás és minden kritika segít a képregény folytatásában. De a legtöbbet azzal segítetek, ha megveszitek az első könyvet, amely meg fogja nyitni a kaput a következők előtt.

És hogy egy jó hírrel is szolgáljak, kövessétek a facebook oldalt, ugyanis az első két sorozat újraközlése következik 2013. április 1-től! Remek alkalom a később becsatlakozóknak, hogy az elejétől megismerhessék a képregényt, és a régi rajongóknak, hogy újraolvashassák a régi epizódokat.

Megértéseteket köszönöm, hálás vagyok mindenkinek! Maradjatok velem!

Baráti üdvözlettel,

A szerző

A bejegyzés trackback címe:

https://rocksztarleszekmama.blog.hu/api/trackback/id/tr1005166867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.25. 09:57:17

egyik szemem nevet, hogy jön a folytatás, a másik meg sír, hogy csak ősszel.

A könyvformátumú kiadás folytatódik esetleg???

RLM · http://rocksztarleszekmama.blog.hu 2013.03.25. 11:10:50

@doggfather: Folytatódni fog, amint az első könyv fogyásai megengedik. Pontosabb infót ezzel kapcsolatban még korai lenne mondani. De bízunk-bizakodunk ;)

Sz.Brendon 2013.03.25. 14:09:47

Már nagyon várom a folytatását! :D
Sok szerencsét hozzá.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.26. 10:06:56

@RLM: abból is veszek majd kettőt, had fogyjon. :D

PabY 2013.03.27. 16:23:02

Szeptember?
jó soká b+

Tommi 2013.03.27. 23:04:14

Mit fogok csinálni szeptemberig a kedvenc képregényem nélkül??? :-(
süti beállítások módosítása